KESIHATAN DAN KECANTIKAN DALAMAN DAN LUARAN ANDA ADALAH KEUTAMAAN DAN FOKUS AFDHAL

TESTIMONI


Nama Pesakit: Mohamad Ismail
No Telephone: 03 42703309
"Ayah saya seorang pesakit kencing manis. Oktober 2009 ayah saya kena stroke. Semasa kena stroke ayah saya langsung tidah boleh bergerak, hanya terlantar saja diatas katil. Selepas makan biji aprikot  selama 3 bulan (setiap hari, 3 kali sehari, 7 biji untuk sekali makan) ayah saya dh boleh  bangun untuk duduk dengan sendiri nya. Sekarang beliau boleh berdiri dengan sendiri nya tanpa bantuan sesiapa dan masih terus makan biji aprikot sehingga sekarang."
Nama Pesakit: Kamarul Zahari bin Yusof
No.Tel: 017-664 6701

Salam 1 Malaysia

Baru-baru ni bapa saya mengalami kesukaran buang air kecil dan kesakitan di bahagian bawah perut (pangkal ari-ari). Hasil pemeriksaan di hospital kerajaan, beliau didapati mengalami kencing berdarah dan simtom ini biasanya disebabkan masalah buah pinggang. Setelah itu beliau disahkan menghidap penyakit batu karang. Setelah mencari maklumat tentang penawar penyakit bapa saya ini di internet, akhirnya saya menemui ‘Kapsul Biji Aprikot AFDHAL’. Saya beli dan minta bapa saya supaya memakan biji aprikot tersebut. Diperingkat permulaan, bapa saya terasa sakit seluruh badan. Bintik-bintik merah halus timbul di tangannya dan dia juga mengalami demam. Dia juga mengalami kesakitan di bahagian bawah perut (pangkal ari-ari). Beliau berpendapat, ini adalah tindakbalas positif biji aprikot yang dimakannya. Dia teruskan makan biji aprikot itu kerana beliau ada temujanji doktor dalam masa 2 minggu lagi. Dia bertekad untuk melihat kemujaraban biji aprikot ini sebelum mencuba rawatan lain. 2 minggu berlalu. Doktor mendapati batu karang bapa saya telah tiada, kencingnya juga normal dan buah pinggangnya juga tiada masalah. Syukur alhamdulillah dengan izin ALLAH, bapa saya telah sembuh. Sehingga kini dia masih lagi makan kapsul aprikot untuk menjaga kesihatannya. Malah bapa saya kini turut membantu saya mempromosi aprikot ini di Negeri Sembilan. Ada juga pesakit-pesakit yang menghidapi penyakit buasir dan sakit sendi, dan kini mereka sudah sembuh. AMIN.
 
Testimoni dari: MAZLEENA BT. KAMARUL ZAHARI
1/7/2010

RESDUNG
Salam kak, saya dah makan Kapsul tu, memang ajaib, resdung jadi ok, dada rasa lapang, selera makan bertambah, badan jadi ringan...cuma ada sedikit mengantuk...mungkin kesan pemulihan.


GOUT

Suami saya mengalami penyakit gout sudah hampir 10 tahun, Beliau telah mencuba pelbagai ubat dan terapi namun tidak menampakkan hasil. Disebabkan penyakitnya itu, apabila kakinya bengkak pergerakannya agak terbatas (suami saya berbadan besar). Apabila Puan Rozi mengesyorkan kapsul biji aprikot Afdhal, saya meminta suami saya memakannya. Pada mulanya beliau agak keberatan untuk memakannya kerana telah mencuba pelbagai jenis ubat dan herba namun akhirnya beliau memakannya juga secara istiqamah. Syukur kepada Allah, setelah memakannya secara berterusan selama sebulan, suami saya tidak lagi mengalami bengkak-bengkak kaki. Sekarang suami saya aktif ke sana ke mari dan boleh pula memakan makanan laut kegemarannya! Saya amat yakin dengan keberkesanan biji aprikot dalam mengatasi pelbagai masalah kesihatan. Sekarang kami sekeluarga mengamalkannya. Alhamdulillah!

Nama Suami: Kamaruzzaman bin Abd Hamid
Nama pemberi testimoni: Puan Azlina Mustafa
No tel: 014-2273953